Goed boek

Tussen De boeken Tussen De boeken
7 mrt 2026

Even een korte inhoud: Seriemoordenaars zijn de gevaarlijkste wezens op aarde. Ze zijn verslaafd aan het doden van mensen. Topadvocaat Jef Vermassen schets op meesterlijke wijze die seriemoordenaars zijn en wat hen drijft. Welke motieven zo hebben om te moorden wie ze viseren en op welke verschillende, wreedaardige manieren ze te werk gaan.

Mijn Recensie: waar te beginnen, het boek is een aardig dik boek. Maar geeft je wel heel veel informatie. Noem het ongezonde interesse, maar zulke boeken vind ik bijzonder en zeer interessant om te lezen. Hoe komt iemand op het punt van een moord, laat staan meerdere moorden. In het eerste deel is het heel veel informatie. Profileren is onwijs belangrijk, net als DNA onderzoek en komt dan ook uitgebreid aanbod.

Het tweede deel geeft persoonlijke verhalen, met waar Jef mee te maken heeft gehad. En worden de seriemoordenaars die hij kent onder de loep genomen. Maar echt heel erg uitgebreid.

Als hier je interesse ligt is dit echt een dikke vette aanrader! Er volgt nog een uitgebreidere recensie.

Meer recensies van Tussen De boeken