Geweldig boek weer
Korte inhoud: Midden in de nacht arriveert een vrouw met een tas vol dvd’s bij het politiebureau. Ze is in tranen. Als inspecteur Cara Elliott de dvd’s bekijkt, is ze met afschuw vervuld. Het blijkt dat er een moordenaar actief is die volgens een vast stramien werkt: een verzoek, een ontvoering en een moord. De opdracht wordt altijd binnen 48 uur uitgevoerd én opgenomen voor betalende kijkers.
Mijn mening: het is het vierde deel in de Major crimes serie, en slim om voor je aan deze begint eerste de andere drie delen te lezen. Daar de Echoman er ook weer in voorkomt. Daar heeft ze namelijk nog altijd contact mee ondanks dat ze weet wat hij heeft gedaan.
We volgens wederom Cara en haar team, en ook dit verhaal wordt weer verteld vanuit meerder POV en ik hou daar zo van, zo kom je van elke kant een beetje van het verhaal te weten. Leuke is ook dat het zorgt dat je door wilt blijven lezen, want het wisselt dus erg van persoon! Perfect!
Haar vorige boeken vond ik super om te lezen en ook deze is weer erg goed, haar schrijfstijl is gewoon zo fijn dat je zoals ik al zei door wilt blijven lezen. Het is een spannend boek, lekker gruwelijk ze laat zeg maar niks aan verbeelding over en spaart je zeker niet om dingen mooier te maken dan ze zijn… en juist dat vind ik zo goed. Ze schrijft zo dat je erg gemakkelijk een beeld bij kan vormen. Maar mocht je daar niet tegen kunnen, tegen gruwelijke dingen dan is dit zeker niet een boek voor jou. Ik heb genoten van dit boek, en aan het eind valt alles zo in elkaar dat je toch nog van je stoel kan vallen. Althans ik zag het niet aankomen!
Dikke vette aanrader als je er van houdt
Dikke vette aanrader als je er van houdt