Vloek der Duisternis

Tussen De boeken 09 oktober 2025

Ik heb genoten van dit boek, vol heksen, magiërs, vol spanning en avontuur.

Er zijn in dit boek 2 werelden, eentje waar magie geoorloofd is en eentje waar het taboe is. Wat als jij nu net een meisje bent zoals Gloriana in de verkeerde wereld… Dan ga je op onderzoek uit. En ontmoet je Rayek.. Een buitenbeentje in zijn wereld. In zijn wereld waar enkel meisjes krachten hebben en jongens de vervelende klusjes moeten doen. Maar wat als die jongen toch ook krachten blijkt te hebben..
En wat als de jongen en het meisje samen krachten hebben die iet verschrikkelijks ontwaken… Wat doe je dan als wereld sla je de handen ineens of is het nog altijd elke wereld voor zich? En weten ze het duister wat ze ontwaakt hebben te stoppen of zijn beide werelden voorgoed verloren?

Spannend boek, fijne schrijfstijl, vanuit 2 punten geschreven ik hou ervan. Het is een jeugdboek 9+ maar als volwassenen kan je ook zeker genieten van dit verhaal.

Meer recensies van Tussen De boeken