Magische verhalen
Enkele maanden geleden ontving ik dit prachtige boek van Deltas al, maar ik wilde het bewaren voor deze periode. Nogmaals dankjewel voor dit recensie-exemplaar.
Ik heb niet mega veel kerstboeken, ik kan ze op 2 handen tellen… En ben ook niet zo van de kerstverhalen… of er moet moord in voorkomen, maar dit boek vind ik prachtig. Mede omdat het vele korte verhalen zijn. ( oke uitzondering zijn de boeken van Alex Smith ) het zijn mooie gezellige vrolijke korte verhalen. Met vrolijke en warme tekeningen.
Het zijn 22 verhalen, de ene wat langer dan de andere. Maar precies lang genoeg om elke dag een verhaaltje te lezen. Leuk voor het slapengaan. Ik vind het persoonlijk ook erg leuk dat er bij staat waar het verhaal vandaan komt bijvoorbeeld; Het kleine meisje in de winterse wervelwind dat is een volksverhaal uit Bulgarije, zo staat er bij elk verhaal bij waar de oorsprong ligt.
Je koopt het boek bij de online boekhandel of natuurlijk bij je favoriete boekwinkel, met ISBN 9789044770353 en voor de prijs van € 19.95
Het mooie is ook dat zulke korte verhalen stof tot nadenken geven, maar ook mooie gesprekken kan geven.
De prachtige tekeningen zijn overigens van Freya Hartas. En de prachtige verhalen zijn liefdevol verteld door Alexandra Stewart.