Advertentie
    veravb Hebban Recensent

Een boek dat je toch alleen goed kan volgens wanneer je vorige delen gelezen hebt, niet direct een alleenstaand boek dus.
Dirk Deleu heeft van zijn privéleven een zooitje gemaakt en dat komt in deze zaak naar boven.
Wanneer een vrouw na een filmbezoek in haar auto stapt, zit er een verwarde vrouw op de achterbank. Ze heeft medelijden met de vrouw en biedt aan haar naar huis te brengen. Onderweg al heeft ze spijt van haar aanbod. De vrouw gaat er vandaar en heeft haar adresgegevens. Wanneer de dader gepakt wordt terwijl hij haar appartement binnengedrongen is, lijkt de rust weer te keren, maar is de man wel echt de dader. Is iemand een sinister spel aan het spelen met de onderzoekers en met Deleu in het algemeen?

Niet slecht maar het duurt nogal lang voordat het verhaal echt op gang komt. Deleu glijdt verder af in zijn zelfmedelijden omdat hij weg is bij zijn vrouw en eigenlijk ook niet goed weet hoe nu verder met de vrouw waarmee hij Barbara bedrogen heeft.
Bosmans is dan wel zijn vriend, maar echt goed botert het precies ook niet tussen die twee. Al kan het feit dat Bosmans eigenlijk boven hem staat daar ook voor iets tussen zitten.

Reacties op: Vervolg op Naakte Zielen

99
Sluipend gif - Luc Deflo
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners