Herkenbare plekjes
Ik las het Ebook Ik hoop dat ze een huilbaby krijgt van Fred Triep
Het gaat over 6 dertigers die tijdens een reunie ontdekken dat ze dezelfde passie hebben , wandelen .
Ze besluiten om met elkaar het Groot Frieslandpad te gaan lopen
Het pad doorkruist Noord-Holland ,Friesland , Drenthe , Groningen tot aan Ostfriesland
Mijn mening
Het verhaal is vlot geschreven en afwisselend vanuit meerdere personen hun standpunt bekeken .
Je loopt letterlijk hand in hand met ze mee en ziet het landschap door hun ogen , en de dorpjes
Ik nam ook steeds even Maps erbij om ze te volgen .
De spanning blijft er ook goed in doordat de relaties tussen hun onderling soms goed op de proef gesteld worden .
Ik merkte dat ik lezende voort een gloeiende hekel aan 1 persoon kreeg door zijn gedrag en opmerkingen , dus de personages zijn goed uitgewerkt , en de andere 5 heb ik in me hart gesloten .
Ik heb erg genoten van de wandeling , dank je wel Fred .
Van mij krijgt het verhaal 4 sterren
Ze besluiten om met elkaar het Groot Frieslandpad te gaan lopen
Mijn mening
Ik nam ook steeds even Maps erbij om ze te volgen .
Ik heb erg genoten van de wandeling , dank je wel Fred .
Van mij krijgt het verhaal 4 sterren