In Passagier 23 wordt Martin Schwar geconfronteerd met zijn verleden als hij gebeld wordt door Gerlinde die woont op The Sultan of Sea. Er is een passagier opgedoken die 8 weken daarvoor vermist geraakt is. Hoe kun je 8 weken ongezien leven op een cruiseschip? Wat heeft deze kleine Anouk doorgemaakt? Deze vragen en nog veel meer probeert Martin in een paar minuten op te lossen. Hij wil koste wat kost voor het vertrek weer weg. Helaas vertrekt de cruise en is Martin gedwongen om op onderzoek uit te gaan. De cruise roept veel herinneringen op. Zijn partner en zoon 5 jaar geleden op hetzelfde schip ook vermist geraakt. Officieel was het zelfmoord.

Samen met scheeparts Elena Beck gaat Martin op onderzoek uit. Passagier 23 staat voor het overboord springen van een passagier. Waarom worden vermissingen altijd tot zelfmoord gemaakt. Dit snapt Martin niet en na veel gesprekken wordt hem veel duidelijk.

Kapitein Daniël Bonhoffer is Martins grootste vijand. Nu worden ze gedwongen samen te werken. Als er tijdens de cruise weer een passagier vermist raakt is de grote niet meer te overzien.

In passagier 23 is de spanning op elke bladzijde volbaar. Fitzek weet de psychologische kanten van de vermissingen goed weer te geven. Langzaam ontvouwt zich een verhaal wat je je niet kunt voorstellen. Dit verhaal moet gelezen worden. Alle facetten van een thriller zitten in passagier 23.

Reacties op: Dit verhaal kruipt in je hoofd

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,99 Bestel het ebook bij Libris voor 4,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 4,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders