Pet Sematary - filmeditie

Pet Sematary - filmeditie

4
Rank 384 Gelezen 5 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 5 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Stephen Kings Pet Sematary (Dodenwake) wordt gezien als één van zijn engste boeken ooit en wordt in 2019 opnieuw verfilmd.

Als Dr. Louis Creed samen met zijn vrouw, drie kinderen en de kat naar het kleine plaatsje Ludlow verhuist, lijkt er niets aan de hand te zijn. Maar de meest onschuldige plaatsen kunnen de grootste gruwelen verbergen.
Niet ver achter het huis liggen twee begraafplaatsen, één voor de honden en katten uit de buurt en een andere, veel oudere Indiaanse begraafplaats waar de dorpelingen magische krachten aan toeschrijven. Wanneer de kat wordt overreden en op deze begraafplaats wordt begraven, wordt het duidelijk dat de beschuldigingen van de dorpsbewoners veel meer zijn dan alleen bijgeloof. En dat betekend het begin van het einde voor Louis en zijn gezin.

‘Een boek voor iedereen die zin heeft in een gruwelijk spannend verhaal.’ The New York Times
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
432
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Laatste editie
01 mei 2019
ISBN
9789021024332
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Vermakelijk

door: Laura19907 1 like
Dit boek heb ik aangeschaft na het zien van de trailer voor de film van dit jaar en dacht : Oh dat boek moet ik hebben. Lijkt me geweldig! Dus boek aangeschaft en gelezen en hij was minder geweldig dan ik dacht. Niet de reinste horror die ik verwacht had, bij vlagen, maar zeker wel zo vermakelijk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook