Klaar voor de start!
Professionele afstand bewaren van zijn werknemers is voor Vaughn geen enkel probleem... totdat Billie op zijn ranch verschijnt. Billie is getalenteerd. Ze heeft een grote mond. En ze is zo vreselijk verleidelijk. Hij moet de hele tijd denken aan alle manieren waarop hij haar een toontje lager kan laten zingen. Oké, hij moet de hele tijd aan haar denken, punt. Ze clashen vanaf hun eerste ontmoeting. En in een klein dorp, op een nog kleinere boerderij, is het moeilijk om de confrontatie te vermijden. Wat nog moeilijker is, is om te voorkomen dat die wrijving verandert in vuurwerk. Want Billie heeft het allemaal, en ze maakt hem gek in iedere zin van het woord. Iedere brutale opmerking. Ieder spelletje dat ze spelen. Hij wil alleen maar meer. Dichterbij. Bij haar. Haar lippen. Haar vertrouwen. Haar liefde. Hij wil alles. Maar tegen welke prijs? Want ineens staat er voor Vaughn meer op het spel dan een paardenrace. Nu is het zijn hart dat op het spel staat.
Na een korte start van de Gold Rush Ranch-serie in Het prille begin is dit eerste deel, Klaar voor de start, weer een heerlijke dikke roman. Wanneer je begint te lezen begrijp je meteen het verhaal uit de novelle en is het vanaf het begin smullen van een geweldig verhaal.
Wat heb ik genoten van dit verhaal. Het is een verhaal wat van de eerste tot de laatste bladzijde is overladen door gevoelens, emoties en heel veel liefde en romantiek. Hoe verder je komt hoe meer spicy scenes er in het verhaal voorbij komen, maar nergens wordt het te veel.
De schrijfstijl is echt geweldig. Elsie Silver weet je aan de pagina’s te kluisteren en je helemaal mee te nemen in het leven van Vaughn en Billie. Ook de paardenliefde vond ik helemaal geweldig. Een verhaal wat spanning kent, wat humor kent maar vooral aangrijpend, emotioneel en vol liefde.
Vaughn en Billie zijn twee personages die erg sterk zijn neergezet. Je kunt helemaal meeleven, de sterke gevoelens en emoties zijn levensecht neergezet. Als lezer word je geraakt, meerdere malen moet je een brok wegslikken en begrijp je de keuzes die de twee maken. Wat heb ik genoten van Billie. Een vrouw met zo’n enorme drive en doorzettingsvermogen, ten koste van alles. Maar ook een vrouw met heel veel liefde en omzien naar een ander. Vaughn lijkt de norse man met geheimen, maar hoe beter je hem leert kennen hoe meer je voor hem gaat vallen. De paardenliefde in dit boek vond ik bijzonder mooi. DD het mooie zwarte paard stal echt mijn hart.
Het verhaal kent een duidelijke boodschap. Een boodschap die niet altijd makkelijk zal zijn want het gaat over duidelijke keuzes maken, het verleden achter je laten en geheimen prijs geven.
Met het slot van het verhaal wist Elsie me helemaal in te pakken. Een plottwist maakt dat je echt zo genietend het boek dichtslaat dat je alleen maar meer wilt. Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat op de ranch. Op 28 oktober komt het tweede deel, Op het nippertje, uit. Ik ben fan en ga meteen verder lezen.
Klaar voor de start is een dikke aanrader in het romance genre. Een boek dat je niet snel vergeet!