Naomi de Meer- De vrouw in de scherven

Amber Drenth Amber Drenth
24 mrt 2024

Psychologe Evi heeft net haar eigen praktijk opgezet, als ze een hele vreemde, maar interessante cliënt krijgt. Juliët heeft namelijk een fobie voor spiegels. Evi probeert haar zo goed mogelijk te helpen. Even lijkt het zelfs beter te gaan tot ze ineens overlijdt. De oorzaak is een bizar ongeluk met een spiegel…. Hoewel de politie uitgaat van een vreemd, maar onschuldig ongeval, is Evi daar niet zo zeker van. Het ging juist de goede kant op? En waarom begint Evie nu ook rare dingen te zien?

Wat een spannend tussendoortje is dit! Ik heb het dan ook in één ruk uitgelezen omdat ik het niet weg kon leggen. Bovendien moest ik gewoon weten hoe het eindigde, zodat ik tenminste rustig kon slapen (haha).
Je leest het verhaal vanuit Evi en richting het einde twee stukjes vanuit Juliët waardoor er veel duidelijk wordt. Door het verhaal heen zijn er goede spannende momenten gecreëerd waardoor het ook spannend blijft tot het einde. De vlotte, beeldende en spannende schrijfwijze zorgen ervoor dat je het zo uit hebt, maar ook absoluut niet aan de kant kan/ wil leggen.
Je leeft mee met Juliët haar fobie en duikt mee in de psychologie samen met Evi en vraagt je af waarom ook Evi ineens dingen in spiegels gaat zien.
Een perfect tussendoortje voor een heerlijk avondje griezelen.

Meer recensies van Amber Drenth