'Ik mis aantrekkingkracht tussen beide personages'.
2, 5
‘Proef’ is het tweede deel in de Geheimen van de chef- serie. In dit deel gaan we direct verder waar het eerste deel stopte. Het stukje aantrekkingskracht tussen de Ärne en Bregje. Hoe plotseling het kwam, zo gauw is het ook weer weg en is Ärne weer zijn brute zelf.
Bregje worstelt nog steeds met haar gevoel. Hoewel de stage een grote stap in haar carrière kan betekenen, mag ze nog steeds niets anders doen dan groente pellen en schillen. Ze twijfelt er nog steeds aan of ze niet beter op het vliegtuig kan stappen terug naar huis. Dat haar vriendin belt met de mededeling dat de nieuwe chef echt vreselijk is, helpt natuurlijk niet mee. De innerlijke strijd die Bregje aan het voeren is, is goed weergegeven en heel erg begrijpelijk.
Ondertussen is Bregje ontzettend jaloers op de relatie die Brittmarie met Ärne heeft. Want hoewel Bregje hem niet uit kan staan, vind ze hem wel behoorlijk aantrekkelijk.
Toch voel je vanuit Ärnes kant niet echt de romantische spanning en dat vind ik erg jammer. Hierdoor voelt een scène tussen Bregje en Ärne te onverwacht en totaal niet spicy zoals hij had kunnen zijn.
Ik mis echt de aantrekkingskracht tussen de twee.
Proef is op zich een leuk vervolg op het eerste deel, maar ik mis de aantrekkingskracht tussen beide personages. Wel komen we nu achter de reden waarom Bregje alleen mag wassen en pellen. Het tweede deel eindigt met een kleine cliffhanger en hierdoor ben ik wel nieuwsgierig naar het derde deel. Hopelijk gaan we hier meer spanning voelen.
Ik mis echt de aantrekkingskracht tussen de twee.