Onzichtbaar verhaal
Voor ik aan dit boek begon, had ik hoge verwachtingen. De prachtige cover sprak me meteen aan. Helaas blijft, op die cover na, vooral de titel nazinderen. Het boek las moeizaam: ik raakte maar niet in het verhaal en mijn motivatie om verder te lezen bleef ver te zoeken. Daardoor zal dit boek, net als zijn titel, al snel weer onzichtbaar worden.
De setting vond ik nochtans veelbelovend – een leven op een Scandinavisch eiland lijkt me heerlijk – maar het verhaal wist me niet te grijpen. De personages lieten me koud en het plot kabbelde zonder duidelijke richting voort.
Een score van 2 op 5 voelt misschien wat streng, maar het boek wist me simpelweg niet te overtuigen. Of ik deel twee zal lezen? Misschien ooit, maar zeker niet meteen. On to the next!