Leest als een drug
Na [book:Het meisje bij het venster|210325461] wist ik: Frank kan thrillers schrijven die je moeiteloos uitleest. En jawel hoor, ook deze leest als een trein!
Waar hij in zijn debuut de kunst- en geschiedeniswereld indook, neemt hij ons dit keer mee naar de farmaceutische sector. Of alle termen écht bestaan? Geen idee – maar who cares als het zo vlot leest?
De stijl is herkenbaar, maar Peters pakt het toch net wat anders aan: geen tijdsprongen meer, wél meerdere verhaallijnen die mooi samenkomen. De personages zitten goed in elkaar, al zijn sommige dialogen iets minder naturel en laat het plot zich op momenten wat raden.
Maar hé, dat doet weinig af aan het plezier. Frank weet hoe hij spanning en vaart moet brengen. En eerlijk? Ik ben nu al benieuwd naar het volgende avontuur van Rik en Sandra!