heerlijke cozy fantasy
Ik kreeg een mailtje binnen of ik deel 2 wilde lezen omdat deel 1 van de serie mij bevallen was? Zeker!
Dit tweede deel van de Stay a Spell serie van Juliette Cross gaat over Isadore Savoie. Ze is een Geleider en een gever. Ze kan mensen genezen maar wilt zelf niet in de belangstelling staan. Dat een goede vriend van Ruben, het hoofd van de vampieren gilde in New Orleans, komt helpen met de ontvoerde meisjes, veranderd daar niks aan. Behalve dat ze voor Devraj Kumar valt.
Ik had echt gedacht dar dit tweede deel over Violet of Juul zou gaan. Eene van de andere zussen van de familie Savoie. Leuk om nu meer over Isadore Savoie te weten te komen want zij was in deel 1 in Zwitserland.
Isadore is een zachtaardig persoon. Liever bezig in de kassen met de kruiden of in het asiel met dieren dan dat ze zich met mensen bezighoudt. Introverte persoonlijkheid, rustig en vriendelijk.
Devraj is een jager, heeft genoeg aan alleen een geur van een persoon en behoort tot de elite jagers binnen de vampierwereld. Bollywood ster en 300 jaar oud.
Nogal wat verschillen tussen Isadore en Devraj maar leuk om te zien hoe ze tot elkaar komen. Ook nu gaat Cross dieper op hun persoonlijkheden in, waardoor het feelgood verhaal meer gaat leven. Afwisselend lees je vanuit het perspectief van Isadore en Devraj, ook dit komt ten goede van het feelgood gedeelte.
Er zit wat actie in maar het is echt wel een cozy fantasy verhaal. Eigenlijk vond ik het einde nogal snel afgewikkeld worden. De ontknoping zit echt helemaal in de laatste hoofdstukken.
Vond je dat Rewitched meer spice of meer magische wezens kon gebruiken? Dan is dit de serie voor jou!
Bedankt voor het recensie-exemplaar @awbrunaromans
Bedankt voor het recensie-exemplaar @awbrunaromans