Kerstviering op school

beachhouseboeken 04 november 2025
Een boek waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat! Ik heb het direct besteld bij Jacodine.

Marloes moet de kerstviering regelen op school en eigenlijk heeft ze alles georganiseerd maar belt haar broer een dag van te voren om zich ziek te melden. Hij regelt wel een vervanger, zijn beste vriend, Jake. Alleen heeft hij niks met kerst. En heeft hij vroeger dat kleine zusje gepest. Alleen dat zusje is niet meer zo klein en de kerstviering verloopt dramatisch!

Het knappe aan Kerstbengels vind ik toch wel dat ik totaal niet het idee had dat ik het werk aan het lezen was van 11(!) verschillende auteurs. Het verhaal loopt vloeiend in elkaar over. Heel knap gedaan! In het boek zie je wel bovenaan elke bladzijde staan wie het geschreven heeft. Leuk detail!

Een klassieke enemy to lovers. Heerlijk verhaal, bovendien heb ik hard gelachen om de ezel in het verhaal. Echt een levende kerststal met heel veel kinderen in de buurt is geen succes, weet ik uit eigen ervaring.

Meer recensies van beachhouseboeken

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.