Heerlijk Italiaanse novelle!
Francine werkt bij het animatieteam op camping All'ombra del pino in Rome! Ze heeft voor deze camping gekozen omdat ze zo ook wat kan zien van de toeristische attracties en omgeving. En misschien ontmoet ze ook nog een leuke man.
In Onder de pijnbomen is Francine een vrolijke jonge meid, die snel vrienden maakt en weet wat ze wil, zo heeft ze gekozen voor een verblijf buiten de camping.
Tessa Vrijmoed ken ik van haar korte verhalen '3 steden, 3 liefdes'. En ook nu schrijft ze vlot en vrolijk! En beeldend want ik ben nog nooit in Rome geweest en toch kon ik een camping gelegen in een pijnbomen bos met uitzicht op de stad zo voor mij halen.
Thema's zijn vakantiewerk, overspel, nieuwe liefdes, diefstal en vriendschap.
Onder de pijnbomen is een novelle, voor iedereen die van Italiƫ, tussendoortjes en feelgood houdt.
Thema's zijn vakantiewerk, overspel, nieuwe liefdes, diefstal en vriendschap.