wij samen
Mijn eerste boek van Jojo Moyes!
Zoveel goede dingen voorbij zien komen van deze schrijfster en hierdoor enorm benieuwd, de flaptekst spreekt wel aan!
Lila zit enorm in de put, onlangs gescheiden en daarbovenop is haar moeder overleden. Om er dan achter te komen dat de minnares van je man iemand van de schoolpleinmaffia is, die je dus elke schooldag ziet! Haar uitgever zit haar op de huid om vooral een boek te schrijven als sexy single mamma die goed in haar vel zet na het verraad van haar ex-man Dan, de happy single dus. Maar zo voelt ze zich niet...
Lila is schrijfster van zelfhulpboeken en moeder, vrouw, ex-vrouw, dochter, stiefdochter, vriendin en buurvrouw, een hoop ballen om in de lucht te houden en soms lukt dat niet en soms lukt het niet in je eentje.
Het duurde even voordat ik in het verhaal zat, er komen best wat personages voorbij maar als dan iedereen is voorgesteld dan begint het drama en tegelijk ook de grappige situaties!
Jojo Moyes schrijfstijl is op haar best in de grappige situaties, gebeurtenissen waarvan je denkt: oh dat zou mij ook zomaar kunnen overkomen!
Het verhaal wordt hoofdzakelijk verteld vanuit Lila maar er zijn wat hoofdstukken die verteld worden vanuit haar tienerdochter Celie. Mooi om te zien hoe haar tiener met de gezins veranderingen om gaat, het pesten op school en om opeens twee opa's in huis te hebben!
Thema' in het boek zijn scheiding, veerkracht, rouw, verlies, pesten, nieuwe geliefdes en vergeving.
Een mooi boek voor alle feelgood fans!
Bedankt @uitgeverijfontein voor het recensie-exemplaar!
Een mooi boek voor alle feelgood fans!
Bedankt @uitgeverijfontein voor het recensie-exemplaar!