Advertentie

Willem Groeneveld heeft in zijn debuutthriller ‘Format’ een erg interessant en actueel onderwerp gekozen: hoe ver kan een smartphone-verslaving gaan? En na het lezen van dit boek vraag je je af of de auteur erg ver van de werkelijkheid zit. Blijft zijn verhaal fictie of zal het ooit een keer echt gaan gebeuren? Laten we hopen van niet…

Na een leuk voorwoord van Henny Huisman en een kort eerste hoofdstuk in de toekomst, gaat het verhaal echt beginnen. Je hebt dan wel even de tijd nodig om lekker in het verhaal te komen. Je moet de personages leren kennen, met name Robert Bergman. Het kost wat tijd om een goed beeld van hem te vormen en een soort band met hem te krijgen. Als dat eenmaal gelukt is, kom je terecht in een spannende en verrassende thriller. Groeneveld geeft een interessante draai aan het plot en laat je af en toe wel even versteld staan. Knap gedaan!

Ondanks het ietwat langzame begin heeft de auteur een interessante debuutthriller geschreven. Zeker een aanrader voor liefhebbers van dit genre.

Reacties op: Interessante debuutthriller

2
Format - Willem M.J. Groeneveld
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker