Advertentie

Wat heeft Nicola May met ‘Het winkeltje in Cockleberry Bay’ een heerlijke roman geschreven. Het boek bevat alles om lekker even weg te dromen naar een andere wereld: leuke personages, lieve dieren, een bijzondere omgeving en hier en daar een vleugje romantiek. Heerlijk!

Rosa Larkin is een heerlijk personage. Ze lijkt in eerste instantie wat aanhankelijk over te komen, maar niets is minder waar. Als je haar beter leert kennen en meer weet over haar verleden, ontdek je wie ze eigenlijk echt is. Zo heeft May nog een aantal leuke personages in haar boek gestopt, waarvan de eigenaren van een lokale pub tot mijn favorieten behoren.

Hier en daar verloopt het verhaal van ‘Het winkeltje in Cockleberry Bay’ wat voorspelbaar, maar de auteur verrast je soms ook nog. Precies de goede combinatie voor een fijne feelgood roman. Het einde van dit boek had ik pas later in de serie verwacht, dus ik ben heel benieuwd wat Rosa en haar vrienden allemaal nog te wachten staat in het tweede deel ‘Ik zie je in Cockleberry Bay’.

Reacties op: Heerlijke roman

395
Het winkeltje in Cockleberry Bay - Nicola May
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners