Advertentie

Als je het boek ‘Indigo Donut’ ziet liggen, word je aandacht meteen naar de kaft getrokken. Het boek valt op in de boekhandel en/of de bibliotheek. Je wordt nieuwsgierig waar het verhaal over gaat. Na het lezen van de flaptekst heb je meteen zin om verder te lezen. Je zal niet teleurgesteld worden als je dit boek van Patrice Lawrence leest.

Hoewel je in het begin van het verhaal er even moet inkomen, heeft de auteur een prachtig en ontroerend verhaal geschreven. Je bent even zoekende wie wie is en welke rol ze in het verhaal gaan spelen, maar zodra je dat goed doorhebt volgt een geweldig boek. Lawrence heeft een aantal interessante personages gecreëerd, die je als het ware ziet groeien in het boek. Je leert ze goed kennen en ze krijgen diepgang in het verhaal. Altijd fijn als een auteur dat doet.

Hoe verder je bent in ‘Indigo Donut’, hoe lastiger het is om het boek weg te leggen. Je wil gewoon weten hoe het verhaal afloopt en wat er allemaal met name met Indigo en Bailey gebeurt. Het is een mooi en bijzonder verhaal om te lezen.

Reacties op: Mooi en bijzonder verhaal

4
Indigo Donut - Patrice Lawrence
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50 Bestel het e-book € 8,99
E-book prijsvergelijker