Advertentie

M.J. Arlidge is wereldwijd bekend geworden met de boekenreeks rondom inspecteur Helen Grace. ‘Kom je spelen?’ is zijn eerste zogenoemde stand-alone. Net als de eerdergenoemde reeks houdt ook deze nieuwste thriller je vanaf het begin tot het einde in zijn greep.

Meteen vanaf het eerste hoofdstuk is het verhaal interessant en spannend. Je bent nieuwsgierig naar de verschillende personages en naar het verloop van de rest van het boek. De grootste vraag die je je stelt, is natuurlijk wie de dader is. Maar je bent ook heel benieuwd naar Cassie en of haar beweringen kloppen.

Arlidge heeft een prettige schrijfstijl en weet zijn lezers goed mee te nemen in het verhaal. De relatief korte hoofdstukken helpen daarbij. Voor je het weet, ben je alweer tientallen pagina’s verder. Langzaamaan vorm je je een beeld van de personages en probeer je erachter te komen wat er allemaal gaat gebeuren en waarom een en ander gebeurt.

De ontknoping is spannend en kent enkele verrassingen. Je hebt helemaal niet door dat je in een boek van ruim 500 pagina’s bezig bent. ‘Kom je spelen?’ is een aanrader voor thrillerliefhebbers. Wat mij betreft, mag de auteur eens vaker een uitstapje maken naar een ander personage… maar ik kijk ook met veel plezier uit naar het volgende deel over Helen Grace.

Reacties op: Aanrader voor thrillerliefhebbers

1278
Kom je spelen? - M.J. Arlidge
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker