Advertentie

Ellen Lina weet haar lezers vanaf het eerste hoofdstuk van ‘Semper Fi’ te boeien. Ze trekt als het ware haar lezers deze thriller binnen en zorgt ervoor dat je uiteindelijk niet meer kunt stoppen met lezen. Ook al zijn er bepaalde momenten in het boek waar je echt even mag moet bijkomen. Het is een heftig, spannend en intrigerend boek tegelijkertijd.

Met haar schrijfstijl weet Lina de verschillende personages en de omgevingen als het ware tot leven te laten komen in je verbeelding. Hierdoor komt het hele verhaal nog meer bij je binnen. Dat is knap gedaan van de auteur. Ook al gebeuren er af en toe verschrikkelijke of spannende dingen, je gaat zo op in het verhaal dat je door blijft lezen. Niets of niemand kan je op een gegeven moment nog afleidingen.

Richting de ontknoping begint alles op z’n plaats te vallen. Bepaalde verdenkingen die je had, blijken uit te komen (of juist helemaal niet) en je krijgt uiteindelijk alle antwoorden op de vragen die je hebt. Het laatste hoofdstuk vormt een waardige afsluiting van ‘Semper Fi’. Na afloop van het boek moet je het allemaal echt even laten bezinken. Wat een boek!

Reacties op: Wat een boek!

16
Semper Fi - Ellen Lina
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners