Een nieuw begin

Carolineleessst Carolineleessst
24 mrt 2026

In ‘De hulp ziet alles’ plaatst Freida McFadden opnieuw Millie in het middelpunt. Na haar avonturen als huishoudelijke hulp, zien we haar nu in een heel andere rol: als echtgenote van Enzo en moeder van twee kinderen, Ada en Nico. Samen met haar gezin verhuist ze naar hun droomhuis op Long Island, maar al snel blijkt dat het nieuwe begin niet zonder uitdagingen komt.

Geroddel, vreemde buren en ongewenste aandacht maken het hen moeilijk om zich echt thuis te voelen. Zo lijkt buurvrouw Suzette wel erg geïnteresseerd in Enzo. Terwijl hij lange dagen maakt met zijn tuinbedrijf en Nico moeite heeft om zijn draai te vinden op school, groeit bij Millie de twijfel of de verhuizing wel een goed idee was.

Millies zorgen nemen toe wanneer Enzo vaker van huis is en zijn gedrag begint te veranderen. Zelfs haar kinderen gedragen zich anders. De situatie escaleert wanneer een groot bedrag van hun gezamenlijke rekening verdwijnt en Suzette plots met een nieuwe ring verschijnt. Millie voelt zich steeds eenzamer en begint zich af te vragen wie ze nog kan vertrouwen.

Wanneer er een dode valt, staat Millies wereld volledig op zijn kop. Haar buurvrouw Janice lijkt alles en iedereen scherp in de gaten te houden en de kille blik van Martha, de hulp in huis, maakt de sfeer nog grimmiger. De eens zo perfecte buurt verandert in een netwerk van geheimen en leugens...

🖊️Freida McFadden zette opnieuw een spannend verhaal neer. Toch vond ik dit deel iets minder geloofwaardig. Ondanks dat blijft het een aanrader voor fans van de reeks.

Meer recensies van Carolineleessst