Perfect spannend verhaal voor jongeren
De uitgevers van Leopold en A.W. Bruna bundelen hun krachten voor een ijzersterke nieuwe samenwerking: Thrillseekers. Deze bloedstollende nieuwe reeks met spannende boeken voor jongeren vanaf 13 jaar kun je onmogelijk wegleggen.
Ik vind dit een hele goede ontwikkeling aangezien er steeds meer jongeren minder lezen. Maar veel jongeren vinden spannende boeken wel leuk, maar die moeten natuurlijk niet te dik zijn. Dan is deze serie een hele goede uitkomst.
En dan is dit boek van Maren precies wat de jeugd nodig heeft: een kort spannend verhaal dat helemaal in hun belevingswereld past.
Het begint meteen al spannend en daardoor wil je meteen verder lezen, want wat is er met die rugzak aan de hand? En waar gaat Joey naartoe?
Eenmaal aangekomen bij het mysterieuze Container Cash wordt het alleen maar spannender.
Het boek bevat lekkere korte hoofdstukken die razendsnel lezen.
Dit is echt een perfect boek voor jongeren die van spannende verhalen en niet van te lang lezen houden!
Leuke toevoeging van de schrijfster is dat ze aan het eind uitlegt hoe ze op het idee van dit verhaal is gekomen.
Het boek bevat lekkere korte hoofdstukken die razendsnel lezen.