Een prachtig boek met een goed verhaal

Ten eerste valt het exclusieve uiterlijk van dit boek meteen op. Het ziet er echt superluxe uit! Schitterend.
Maar waar het natuurlijk om gaat is het verhaal. En ook dat ziet er goed uit!
Je leest het verhaal vanuit Jackie. Samen met Iris, Julie en Emilia runt zij het makelaarskantoor. Als ze de verkoop van een exclusief grachtenpand krijgt toebedeeld gebeuren er opeens rare dingen. En heeft dat nou te maken met die verkoop of zijn het los van elkaar staande gebeurtenissen? Feit is dat het steeds vreemder en enger wordt. Ook in het privéleven van Jackie gebeuren er vreemde dingen. Hoe kan dit met haar werk te maken hebben?
Tussen de hoofdstukken over de dames lees je politie- en rechtbankverslagen uit 1987. Natuurlijk heeft dit er mee te maken, maar op welke manier dat wordt pas laat in het verhaal duidelijk.
Een spannend verhaal dat goed in elkaar zit van begin tot eind.
Je leert de vier dames goed kennen en dat is fijn. Het is niet alleen maar het oplossen van een verdacht iets, maar ook het leven van de dames komen aan bod. Dit maakt dat je uitkijkt naar volgende delen.
Ik heb genoten van het verhaal en ik zag dat deel 2, Lipstick Lust, op 27 november uitkomt. Ik kan niet wachten!

Meer recensies van Christien Heinen