"In het duister"
In het boek In het duister wordt het verhaal verteld van de 5 vrienden: Lea, Kai, Ashley, Dennis & Jill.
Vijf vrienden brengen hun zomervakantie door in de Ardennen, waar een van hen een huis heeft geërfd. Zodra ze arriveren, loopt niets zoals gepland. Een storm dwingt hen om binnen te blijven. Steeds meer onverklaarbare, lugubere gebeurtenissen doen zich voor. Bovendien dreigt hun vriendschap door overspel uiteen te vallen. Ze voelen zich niet meer veilig, want zijn ze wel de enigen in het huis? Langzaam ontrafelt zich een duister geheim.
Het verhaal wordt geschreven vanuit de ogen van de vijf vrienden. Ik vind deze manier van lezen erg fijn. Je leert alle personages goed kennen en kan op deze manier goed met ze meeleven. Omdat er niet extreem veel personages voorkomen in het boek is dit ook niet al te verwarrend. De schrijfstijl van Tamara is erg vlot, hier hou ik van! Ik las zo vlot door het boek heen dat ik niet in de gaten had dat ik al bij de laatste pagina was beland. Vooral de grote spanningsboog in het boek zorgde ervoor dat ik het boek niet weg kon leggen!
De cover van het boek vind ik echt goed bij het verhaal passen. Het huis zorgt ervoor dat ik een goed beeld had van het huis waar het verhaal om draait. Het geeft meteen een duister gevoel af waardoor je door alleen al te kijken naar het boek je al meegezogen wordt in het verhaal.
Ik zou dit boek zeker aanbevelen voor de fans voor horror/thriller verhalen. De spanning begint al bij het eerste hoofdstuk en het verrast je na elke pagina weer! In het duister is een geweldig verhaal met de combinatie van spanning en horror dat niet in je kast mag ontbreken!