Even over gisteravond
Molly wordt wakker en herinnert zich niets van de avond ervoor, alleen dat ze veel gedronken heeft. Maar tijd om te bekomen heeft ze niet, ze moet weer naar haar werk. Daar aangekomen komt ze erachter dat er een erge video van haar viraal is gegaan en ze gaat naar huis om te kalmeren. Maar ook hiervoor krijgt ze geen tijd, want thuis treft ze haar huisgenoot dood aan.
Dit verhaal bevat spanning, mysterie en humor. Geen combinatie die ik snel verwacht in een thriller, maar toch is het fijn om te lezen. We lezen over verschillende, zware onderwerpen maar door de nodige humor blijft het verhaal goed te lezen. Ook gebeurt er genoeg waardoor je verder wilt lezen.
Tijdens het verhaal lees je vanuit Molly. Ze is een aangenaam, realistisch personage waar je snel sympathie voor voelt. Afwisselend krijg je ook berichten, artikelen en e-mails te lezen. Deze worden goed in het verhaal verwerkt en maken het boek ook realistischer, want dit zijn dingen die we niet meer kunnen wegdenken uit onze leefwereld.
Verder is dit boek ook vlot te lezen. De auteur heeft een fijne schrijfstijl en de combinatie tussen verschillende genres helpt hieraan mee. Ook zijn de hoofdstukken niet al te lang en blijft alles constant interessant dus dit boek is zeer snel uit te lezen.
‘Even over gisteravond' is een leuke thriller waarin humor verwerkt wordt. Verwacht dus niet heel veel spanning, maar wel een mooi verhaal dat je snel uit kan lezen.