Misdaad loont
Er werken in een fabriek 4 vrouwen die zich min of meer vriendinnen noemen, ze weten van elkaars situatie af en bespreken zaken die vrienden met elkaar bespreken.
Als 1 van de vrouwen haar man vermoordt besluiten ze om haar te helpen en het lijk weg te werken, in eerste instantie lijken ze er mee weg te komen, maar er krijgen mensen lucht van en ze krijgen een macabere baan aangeboden, namelijk voor veel geld aangeleverde lijken weg werken, door ze in stukjes te snijden, zoals ze hebben gedaan met de man van de vriendin.
Een originele thriller die me, in tegenstelling tot de meeste thrillers, tot het eind toe wist te boeien, misschien komt het door de cultuur, de andere omgeving, de andere personages, ik weet het niet, maar thrillers uit Japan vind ik tot nu toe ver boven de grijze massa uitsteken, en dat geldt ook zeker voor deze thriller.