De leukste condoleantie ooit
We duiken in de verwikkelingen van een familie die bijeenkomt na de dood van de vader, een excentriek gezelschap kunnen we wel zeggen, de hoofdfiguur is Judd die net in een echtscheidingsprocedure is verwikkeld nadat hij zijn vrouw Jen in bed trof met zijn baas, notabene op haar verjaardag.
Daarnaast is de moeder die het rouwproces niet al te nauw neemt met de kleding, draagt uitdagende kleding, en lijkt zich nogal te vermaken.
Wendy is getrouwd met Barry, die niemand mag, maar het huwelijk heeft wel 3 kinderen opgeleverd, de enige kleinkinderen van de moeder.
Dan hebben we Phillip, die op veel te grote voet leeft, en telkens een nieuwe sexy partner heeft, nu is dat Tracey, een jaar of 15 ouder dan hem.
En dat is er nog Paul die verwoed probeert kinderen te krijgen met Alice (de vroegere vriendin van Judd).
Iedereen denkt dat ze na de begrafenis weer huiswaarts kunnen gaan, maar de overledene wilde graag een sjivve (7 dagen rouw), waarin iedereen in de gelegenheid wordt gesteld de familie te condoleren)
Het levert een vreselijk komisch verhaal op, ik denk dat ik dit het meest hilarische boek is wat ik ooit heb gelezen, ik had al eerder een boek gelezen van hem, leverde ook al 5 sterren op, maar dit is een gewoon een geweldig boek, als ik dit opschrijf betrap ik mezelf er op dat ik weer zit te lachen, waar mij mag Jonathan Tropper de r uit zijn achternaam halen, Jonathan TOPPER dus.
Het boek dat ik las had als titel 7 dagen, 7 nachten, maar dat is later dus veranderd in : 'Ik rouw van jou' ; Als jullie een goed geschreven boek willen lezen die propvol fantastische humor zit, is dit absoluut een mustread, hij gaat met stip mijn top 50 in.