Een aanrader!

elinevandm elinevandm
1 mrt 2022

Stacy Willingham was voor mij een onbekende auteur en ik dook dus een beetje het diepe in door een duistere schittering naar boven te halen. Het verhaal sprak me aan, maar deed me wel denken aan andere verhalen die ik al las in deze context. Ik dacht dus een beetje hetzelfde als altijd voorgeschoteld te krijgen, maar daar had ik me duidelijk in vergist.

Het leven van Chloe is een lichte puinhoop nadat 20 jaar eerder ontdekt werd dat haar vader verantwoordelijk was voor de dood van enkele jonge meisjes. Chloe was degene die het schokkende bewijs had aangetroffen en sindsdien is haar leven drastisch verandert. Ze is naar een andere buurt getrokken en een eigen praktijk als psychologe gestart. Maar dan sijpelt het nieuws binnen dat er opnieuw een jong meisje is verdwenen. Nadien volgt er nog iemand… Het kan geen toeval zijn dat dit exact 20 jaar na datum gebeurt en Chloe kan het niet laten om op onderzoek uit te gaan.

Ik dacht te weten wie het geweest kan zijn en deels klopte het wel. Toch zorgden de allerlaatste hoofdstukken nog voor een twist die ik niet had verwacht! Ik voelde mijn hart wat slagen sneller slaan en dat is echt wel het teken dat het een heel erg goed boek is! Dat is het ook, een echte aanrader! Ik geef een duistere schittering dus ook 5 fonkelende sterren!

Meer recensies van elinevandm