Fan van deze reeks! Wanneer komt deel 3??

elinevandm elinevandm
9 mrt 2023

Onbegraven van Ulrika Rolfsdotter is deel 2 in de reeks rond sociaal werkster Annie Ljung en is de opvolger van Duivelsdal. Dat boek vond ik beter dan verwacht en de korte inhoud van Onbegraven leek me echt interessant dat ik deze al snel las na het verschijnen ervan in Kobo Plus. Het boek vertelt over 3 meisjes die samenkomen aan een meer en waarvan er nadien 2 dood worden teruggevonden de dag nadien. Eén van hen is zwaargewond en het is nog maar de vraag of ze het zal overleven. Sara Emilsson krijgt de zaak toegewezen en voelt de druk van haar vader. Annie wordt betrokken bij het onderzoek als er elementen opduiken die de aanwezigheid van een sociaal werker vereisen. Het boek neemt ons bij de hand en begeleidt ons doorheen de verschillende stappen van het onderzoek. Verschillende verdachten passeren de revue, aanwijzingen zorgen voor nieuwe ontwikkelingen en de spanning blijft tastbaar. Ook in het privéleven van Annie nemen we een duik en de ontknoping van het boek zit goed in elkaar. Onbegraven was weer een zeer mooie toevoeging aan de reeks rond Annie Ljung en het is zeker niet te onderschatten wat deze mensen allemaal moeten doen. Ik ben fan van deze serie en ik hoop dat er snel een derde deel zal komen! Ik geef Onbegraven dus graag 4 sterren.

Meer recensies van elinevandm