Aanrader!
Saint Tropez is het eerste boek dat ik van Melissa de la Cruz lees, maar wat een aangenaam verhaal was het! De vier hoofdrolspelers hebben allen hun eigen verhaal en problemen. De setting geeft het boek net dat extra cachet en ook het hele gebeuren van de rijke elite kan ik wel smaken!
Het opnemen van de film is voor zowel Devon als Summer uiterst belangrijk en ook Livia houdt haar hart vast wat de nieuwe productie zal brengen voor haar vader die filmproducent is. We leren deze vier meiden doorheen het boek beter kennen en voor mij was het al snel duidelijk wie ik de leuke karakters vond en voor wie ik een haat begon te koesteren. Niet dat dit een slecht gegeven is, integendeel! Het zorgt voor voldoende afwisseling en spanning in het verhaal en het doet je meeleven met de andere personages die hieronder te lijden hebben.
Voor mij was Saint Tropez een aangename verademing van alle thriller die ik dit jaar gelezen heb! Het is zeker een aanrader voor liefhebbers van het Young Adult en Feelgoodgenre! Ook als je houdt van een stevige portie luxe, mode, tienerproblemen, beroemdheden en verliefdheid is dit zeker een boek dat ik kan aanraden! Het zal je dan ook niet verbazen waarschijnlijk dat ik dit verhaal met de volle 5 sterren beloon!