Advertentie

Natuurlijk we weten eigenlijk allemaal wie Willem Holleerder is, de media staat daar al jaren vol van. Holleerder de ontvoerder van Freddy Heineken, wie kan het zich niet herinneren….

Dit is eigenlijk zo een boek, dat helemaal niet zou moeten bestaan… maar wel noodzakelijk is voor Astrid en de familie Holleerder, puur om het ware gezicht te tonen, want hoe kan het dat zo een doorgewinterde crimineel zo lang overal mee wegkomt, populair is, columms kan en mag schrijven….

Door de makkelijke schrijfstijl van Astrid zit je meteen in het verhaal en rol je van de ene verbazing naar de andere en voel je de spanning waarin deze familie heeft moeten leven en eigenlijk nog leeft. Dit boek lijkt soms wel een testament, want door te praten en te getuigen zijn ze hun leven niet meer veilig. Heel dapper van de zussen Holleerder om op te staan. Levend onder de druk van deze man is een hel. Het getuigd ook van veel moed om deze man te stoppen, want hiermee tekenen ze eigenlijk toch hun doodvonnis…. Moeilijk voor te stellen hoe het is om dan en nacht over je schouder te moeten kijken voor je eigen veiligheid.

Bijzonder boek.. enig minpuntje is verspringen van jaren en noem het maar op. Daar zat niet veel lijn in, en moest je wel eens schakelen.. van eerst was die persoon overleden, toen weer levend…

Het einde van het boek was een kippenvel moment met de open brief die Astrid aan Wim schrijft…

Reacties op: Indrukwekkend

2043
Judas - Astrid Holleeder
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,50 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker