Het licht zal overwinnen

GerjoSchepers 22 augustus 2025
Al zo lang wilde ik een boek van Fran lezen. En na het MH book event toen ik haar sprak, steeg het boek op mijn to be read lijst. En nu intens genoten!

De omslag van het boek zorgt bij mij direct voor zachtheid. En het lezen van het boek zorgde voor het sterker maken van de hoop op een wereld met nog veel meer liefde en licht.

Fran beschrijft op een beeldende manier het leven op aarde en in de zielenwereld. De wereld is in de greep van duistere krachten die het licht voor en in de mens willen tegenhouden. Zielsverwanten weten elkaar echter te vinden en willen met een lied zorgen dat de duisternis wordt doorbroken.

En het lied moet op een magische plek worden gezongen. In een periode van meerdere generaties komen ze steeds dichterbij het slagen van de missie.

De spirituele aspecten zoals de kracht van de natuur, zielsverwantschap, frequentie van energieën en de kracht van zang en klanken worden fabelachtig mooi beschreven door Fran.

Ik heb me enkele dagen zo fijn gevoeld bij het lezen van dit boek. En het deed me beseffen dat ik uit mag blijven gaan van de intuïtie om met gelijkgestemden te blijven werken aan een mooiere wereld.

Deel 2 gaat zeker ook nog door me gelezen worden net als de Karma serie.

Enkele mooie zinnen uit het boek

Het was alsof ze deze melodie altijd al had gekend. Er kwam een diep, onbestemd, maar o zo fijn gevoel bij haar op. Het leek haar te vullen en te helen, alsof ze opnieuw kennismaakte met een oude vriend, de oudste en beste vriend die ze ooit gehad had. Ze sloot haar ogen en zong de melodie met volle overgave.

Meer recensies van GerjoSchepers