Onbegrensd
Via de leesclub van de boekenreizigers heb ik het boek onbegrensd, geschreven door Anja Maas, gelezen. In dit boek maken we kennis met Rechercheur Sylvia Pronk. Zij is op vakantie in Zuid Frankrijk. Een paar vakantiehuizen verderop zit de familie Huibregts. Op een bepaald moment verdwijnt uit dit gezin Francine Huibregts. De Franse rechercheur Ludovic Lebon onderzoekt de zaak en hij verbiedt Sylvia om zich met de zaak te bemoeien. Echter ze kan het niet laten om ook op haar eigen houtje onderzoek te doen. Toch vertrekt ze uiteindelijk eerder dan gepland Zuid Frankrijk om naar huis te gaan en daar haar vakantie voort te zetten. Maar in de laatste week wordt ze, door haar leidinggevende, alsnog opgeroepen, omdat er in de duinen bij Hargen aan Zee een verminkt lichaam wordt gevonden. Sylvia zet hier samen met haar politiepartner Tim Maassen haar tanden in deze zaak en uiteindelijk zal ook de samenwerking met de Franse politie in gang worden gezet.
Het verhaal wordt vanuit verschillende standpunten verteld en komen uiteindelijk mooi bij elkaar. De hoofdstukken zijn niet te lang en lezen vlot. De ontknoping van het verhaal had ik zeker niet aan zien komen!