Crossroads, gewoon een fijn boek!

Ien Jennekens 26 juni 2025
Crossroads
Gewoon een heel fijn boek !

Soms krijg je een boek in handen waarin je direkt wordt meegesleurd in het leven van de hoofdpersonen. Crossroads van Devney Perry is zo’n boek. Het verhaal boeit van het begin tot en met de laatste pagina en dan wil je meer, meer lezen over West en Indya, over hoe het nu met ze gaat.
En gelukkig is er meer, de serie over de Haven River Ranch is aangevuld met boek 2 (Sunlight). Dat zorgt voor nog meer uurtjes puur leesgenot.
Crossroads kan en zal veel lezers aanspreken, vanaf de tiener leeftijd tot en met 99 +.
Inmiddels behoor ik zelf tot de iets oudere generatie (net 65+) en ik heb ervan genoten, ik was weer even een aantal jaartjes terug in de tijd en heb het boek met veel plezier gelezen.
De schrijfster Devney Perry, ook bekend onder haar alter ego Willy Nash, is geboren en getogen in Montana en haar liefde voor Montana spat van de pagina’s af. Zij heeft met Crossroads een heel toegankelijk, mooi, romantisch en ontroerend boek geschreven, met hier en daar prikkelende erotische passages.
Dit was mijn eerste kennismaking met deze schrijfster, maar het smaakt naar meer en ik ga zeker op zoek naar de rest van haar, uitgebreide, oeuvre.
Het boek krijgt van mij dan ook vijf ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer recensies van Ien Jennekens