Deze feelgood klinkt als muziek in je oren
Ik las het boek Alles klinkt anders met jou van Jacodine van de Velde en Wendy Brokers. Beide schrijven prachtige boeken en hebben dit keer samen aan het verhaal gewerkt wat heel goed heeft uitgepakt. Sommige lezers zullen de hoofdpersonages dan ook kennen maar voor mij waren ze nieuw.
Ik had het boek al vaker voorbij zien komen op social media en de cover trok meteen mijn aandacht. Je ziet zo.n mooie sneeuwbol waar je normaal gesproken mee kunt schudden om er sneeuw in te zien dwarrelen. Ook nu zie je een mooi winters tafereel en erom heen veel muzieknoten. Muziek speelt ook een grote rol in het verhaal. Het verhaal speelt zich af rondom de feestdagen maar is prima om op een ander moment te lezen.
In alles klinkt anders met jouw kezen we het verhaal van Britt en Manuel. Ze leren erlkaar kennen op een feestje. Hier vraagt Brittnof Manuel met haar mee wil naar het kerstdiner bij haar ouders om zo de kersttraditie in stand te houden. Manuel wil dit wel al zou het alleen maar zijn om gauw door deze dagen heen te komen.
Het blijft niet bij deze ontmoeting. Manuel worstelt met problemen uit het verleden en Britt is de vrolijke flapuit
Kan deze relatie stand houden?
Alles klinkt anders met jou is een echte aanrader om je onder te dompelen en te genieten van een kijkje in het leven van Britt en Manuel met al hun uitdagingen .
Een feelgood die je meeneemt in alle aspecten van het leven.
Het verhaal is vlot en met de nodige humor geschreven. Hierdoor kan je het boek nauwelijks weg leggen en was het boek helaas te snel uitgelezen.
De personages zijn realistisch en goed uitgewerkt. Door de beeldende schrijfstijl slagen de auteurs erin de gebeurtenissen, emoties en gevoelens mooi te verwoorden.
Een prachtige pakkende feelgood waar ik me totaal in verloor
Kan deze relatie stand houden?
Een feelgood die je meeneemt in alle aspecten van het leven.
Een prachtige pakkende feelgood waar ik me totaal in verloor