Water en vuur
Het boek Mr. (Not zo) perfect van R.C. Ramcharan heb ik gewonnen en het was echt een kadootje. Het boek is gesigneerd. Er zaten twee brieven bij. Een brief met een uitleg en de tweede brief mocht ik na het lezen van het boek lezen. Het was een liefdebrief van Hugo. Ook zaten er twee parfumflesjes bij van de geuren die Eva en Hugo dragen. In het boek staat een QR code met een muzieklijst die je kan luisteren tijdens het lezen. Heel origineel en een goede start.
De opa van Eva gaat in een dronken bui gokken en wint veel. Alleen laten degene van het casino het er niet bij zitten. De eigenaar is ook de eigenaar van hun huis en dreigt met hun uit huis te plaatsen. CEO Hugo stelt voor dat Eva voor hem komt werken. Om uit de problemen te komen pakt ze dit aan maar hiervoor moet ze wel naar Italië. De relatie is net water en vuur. Hoelang gaat dit goed?
De cover beschrijft precies waar het verhaal over gaat.
Mr. (Not so) perfect leest heerlijk vlot weg en het boek is dan ook snel uit.
Het boek is zeer geschikt voor de young adult lezers. Ramcharan weet de personages goed tot hun recht te laten komen. Ook weet ze de gevoelens goed over te brengen.
Het verhaal gaat wat snel . Hier had voor mij meer ingezeten. Toch heb ik genoten van dit verhaal.