Ik wil meer van Elle Kennedy!

IsaBo IsaBo
16 mrt 2021

Met Het doel komt er voor mij een einde aan de Off Campus-serie. Jammer! Het derde deel van deze serie sloot af met een enorme cliffhanger, waardoor je al een beetje weet wat er in dit vierde deel staat te gebeuren. Hoewel je weet wat er gaat gebeuren, weet je nog niets over het hoe en wanneer, waardoor het verhaal toch boeiend blijft om te lezen. En niet geheel onbelangrijk; hoe gaan Sabrina en Tucker daarna verder?

Tucker is by far de liefste, zachtaardigste en meest geduldige ijshockeyer uit deze serie. Hij heeft zijn zinnen op Sabrina gezet en het maakt hem niks uit wat hij moet doen of hoe lang hij moet wachten, hij heeft alles over voor haar. Deze eigenschappen van Tucker zijn precies wat Sabrina nodig heeft. Hoewel ik meteen dol was op de andere vrouwelijke personages uit deze serie, koste mij dat bij Sabrina iets meer tijd. In eerste instantie is ze best wel bot en bitchy, iets wat wel voornamelijk voorkomt uit onzekerheid, maar naarmate het verhaal vordert zie je haar steeds verder ontdooien. Gelukkig maar, want dat heeft Tucker wel verdient na alles wat hij voor haar heeft gedaan.

Het doel is weer precies zo’n verhaal zoals ik inmiddels van Elle Kennedy gewend bent. Vlot, pakkend en met de nodige steamy scenes. Het boek was weer binnen no time uit! Hoewel het een beetje pijn doet dat er nu een einde is gekomen aan deze enorm leuke serie, heeft Elle alle verhaallijnen mooi afgerond en kan ik met een gerust hart afscheid nemen van dit clubje Briar studenten.

Meer recensies van IsaBo