Heerlijk vervolg op De Deal

IsaBo IsaBo
16 mrt 2021

Na De deal volgen we in De fout Logan, de beste vriend van Garrett, en Grace. Per toeval komt Logan op een avond in de studentenkamer van Grace terecht en hiermee ontwikkelt hun relatie zich ook meteen van nul naar honderd. Logan maakt de fout om tegen Grace te zeggen dat hij verliefd is op iemand anders; namelijk op de vriendin van zijn beste vriend. Grace wil hierna niks meer van hem weten en Logan moet alles op alles zetten om Grace zo ver te krijgen dat zij hem vergeeft.

De fout is al net zo’n heerlijk verhaal als De deal. Elle Kennedy heeft een vlotte schrijfstijl met veel humor. We lezen het verhaal vanuit het perspectief van zowel Grace als Logan. Dit zorgt voor veel diepgang en hierdoor kom je er ook achter dat de bedoelingen van Logan in eerste instantie echt niet zo zuiver zijn als hij doet voorkomen. Het is mooi om te lezen hoe zijn gevoelens langzaam veranderen en het besef komt dat hij echt zijn best moet gaan doen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke strugles van de twee personages. Zo lees je hoe Grace eindelijk voor zichzelf gaat kiezen in haar vriendschap met Ramona en waarom Logan doet alsof hij geen beroeps wil worden.

Het mooie aan deze verhalen van Elle Kennedy vind ik dat ze naast de prachtig uitgewerkte liefdesrelatie tussen haar twee hoofdpersonen, ook veel tijd en aandacht steekt in de relaties die deze personen hebben met familie en vrienden. Het verhaal wordt hiermee heel realistisch en zorgt dat je echt kunt meeleven met Logan en Grace.

Na De fout zijn er gelukkig nog twee boeken in de Off Campus-serie en dus hoeven we nog lang geen afscheid te nemen van de studenten van Briar. Van deze heerlijke zwijmel verhalen die je ook af en toe laten grinniken kan ik geen genoeg krijgen. Ik kan niet wachten om door te gaan met het vervolg!

Meer recensies van IsaBo