Laat je meenemen en verrassen

Jeanet Jeanet
16 mrt 2021

Onno van Gelder jr. is behalve auteur ook acteur en dit is te merken aan de verhalen, ze worden erg beeldend verteld. Escapades is zijn vierde boek.

Escapades is erg mooi vormgegeven, je voelt de liefde en de zorg waarmee dit boek is samengesteld. De prachtige tekeningen zijn gemaakt door Hilde Orye en completeren het verhaal. Er staan vier verhalen in het boek, die het verdienen om met zorg gelezen te worden. Ze zijn zoals eerder gezegd erg beeldend geschreven, je ziet het voor je ogen afspelen. Ze verlopen niet allemaal zoals je zou verwachten en dat maakt het verrassend en leuk om te lezen.

Liefde en bloemen springen er boven uit. Achterin het boekje wordt uitleg gegeven over de betekenis van sommige bloemen en hoe dit stond is gekomen. Maar ook de betekenis van de bloemen die in de verschillende verhalen voorkomen worden omschreven.

Laat je meenemen en verrassen in de verhalen van Bruno, Heleen, Marie Ange en Victor.

Een boekje met vier prachtige verhalen, mijn eerste kennismaking met de schrijfwijze van Onno van Gelder jr. maar zeker niet de laatste.

Meer recensies van Jeanet