Top bakboek
Eerst krijg je uitleg hoe je het bakboek kan gebruiken en wat je nodig hebt om te bakken. Daarna krijg je per soort, koekjes, cake enz tips en wijze raad en kan het bakken beginnen.
Bij De zoete oven van Karin Luiten kloppen de recepten en dat is zo fijn. Ook krijg je tips wat je anders kan doen of wat je ook kunt toevoegen of kunt vervangen.
Meerdere recepten gemaakt en allemaal even lekker. Een tip is wel om van tevoren het recept te lezen dat je wilt maken. Want wat ik niet wist is dat deeg vaak nog een uur met rust gelaten moet worden. Je krijgt ook uitleg waarom dit zo is. En dat was voor mij een eyeopener waarom soms de simpelste koekjes niet mooi werden.
Leuke tips en recepten met duidelijke uitleg. Ook hoe je ze het beste kan bewaren, maar dat lukt waarschijnlijk niet.