Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Bloedstollend en geniaal!

Karin Meinen 16 juni 2023
Dank aan LS Amsterdam voor het recensie-exemplaar.

De handlanger is het zevende deel in de Eddie Flynn serie en kanonnen wat een niet normaal goed boek is dit weer!

Vanaf het eerste deel was ik direct fan en Cavanagh stelt werkelijk nooit, maar dan ook nooit teleur. Elk verhaal is weer anders. Elk verhaal zit ook weer zó vreselijk goed in elkaar. Eddie en zijn vaste team staan weer voor een flinke uitdaging. Een zeer onveilge uitdaging ook, my God.

De kennis en kunde in de rechtbank is sowieso altijd smullen geblazen. Eddie en zijn vaste team; het zijn de personages die het hele gebeuren weer die extra schwung weten te geven. De situatie is vreselijk, de moorden gruwelijk en wanneer notabene puntjepuntje ook nog eens in een wel hele lelijke valkuil loopt; je houdt geen nagelriemen meer over. Je zit middenin een snelle en zenuwslopende film waarbij je meerdere malen compleet verrast wordt, en als lezer ook verliezen lijdt. Wanneer je het niet verwacht, valt daar óók nog een slachtoffer waar je om kan janken en je denkt: hoe gaat dit goedkomen en hoe loopt dit dan weer af? De hel.

Richting einde komt het dan samen zoals je het natuurlijk weer niet had verwacht. Briljant. Het is verbijsterend, het is af. En yeeehaaaa het geeft ook weer die kers op de taart die je laat smachten naar een volgend deel! Ai lof deze serie en ai lof Eddie Flynn.

Conclusie:

IJzersterke combinatie van een bloedstollende thriller met rechtbank.

Vijf sterren op alle fronten.

Karin Meinen - Samenlezenisleuker

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Karin Meinen