Om bij weg te dromen

Kelly 11 augustus 2025
@liztomforde.author lezen is als baden in een warm bad vergezeld met een kaarsje, je favoriet drankje en natuurlijk een goed boek. Heilzaam voor lichaam en geest. Haar boeken werken ontspannend en laten je steevast wegdromen. Is het niet van tot de verbeelding sprekende steden dan is het wel van haar hoofdpersonages. In ‘Play along’ voert ze wederom hoofdpersonages op met een verhaal, een achtergrond. Net zoals in de realiteit is niet iedereen perfect. Dat bewijst ze ook met Kennedy en Isaiah. Ze zijn schijnbaar perfect maar achter die façade zitten mensen met een verleden, met onzekerheden. Net dat vind ik zo leuk aan de boeken van Liz. Tot op een bepaalde hoogte kan je je met hen identificeren. ‘Play along’ is ondertussen het 4de (vertaalde) deel in de Windy city serie. De schrijfstijl van Liz voelt daarom ook als thuiskomen. Vanaf het allereerste woord zelf. Het ideale boek dus voor enkele ontspannende uurtjes. Want door die kenmerkende, vlotte en humoristische, schrijfstijl vlieg je er zo doorheen. Ik heb tijdens het lezen meermaals een lach en traan gelaten. Er waren stukken die zowel hartverwarmend als hartbrekend waren. Een rollercoaster aan emoties.
Wat vinden jullie van de cover? Ik ben er alvast verliefd op. De gebouwen tegen een paarse achtergrond zijn een aandachtstrekker. Deze past zonder meer bij de vorige boeken uit de reeks!

Ik kijk alvast vol verwachting uit naar de volgende in de reeks!

‘Nog nooit, niet één keer heeft iemand naar me gekeken zoals mijn man nu naar me kijkt. Alsof ik gewild ben. Belangrijk. Desastreus voor zijn levensplannen.’

‘Het voelt veilig om niet volmaakt te zijn op een plek waar alleen hij me kan zien.’

‘Zijn glimlach bloeit op, die prachtige glimlach die een heel vertrek kan doen oplichten. Maar zo is hij. Hij is door en door goed. Aanstekelijk vrolijk.’

Meer recensies van Kelly