Geheimen op Foxglove Farm

Kimberly 19 november 2022
Na het boek ‘Welkom thuis in Love Heart Lane’ wist ik dat ik dol op deze serie zou worden. Gelukkig zijn er nog heel wat te gaan want Christie Barlow heeft een behoorlijk lange serie geschreven. Voor ons des te meer leesplezier. Inmiddels is ook het tweede deel ‘Geheimen op Foxglove Farm’ vertaald en in deze blog lees je wat ik van dit verhaal vond.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Allereerst wil ik toch even deze geweldige cover benoemen. Want net als het vorige deel is ook dit weer een plaatje. De cover is gewoon 100% feelgood. Ik ben er gek op!​​​​​​​​
​​​​​​​​
Het verhaal zelf gaat verder waar het eerste boek eindigde. Personages die je al eerder hebt leren kennen komen terug in dit boek. Echter gaat het in dit verhaal meer om Isla en haar man Drew. Het is niet absoluut noodzakelijk om het eerste deel te hebben gelezen, maar maakt het absoluut wel leuker.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Het verhaal is vermakelijk. Een beetje mysterieus, maar ook zeker grappig. Ook krijgt dit verhaal zeker ook een serieus randje door de gebeurtenissen rondom het gezin van Isla en Drew. Het verhaal wisselt tussen leuke, grappige, verdrietige en chaotische gebeurtenissen. Met precies de juiste verhouding feelgood. ‘Geheimen op Foxglove Farm’ is zeker een heerlijke feelgood.​​​​​​​​
​​​​​​​​
'Het verhaal wisselt tussen leuke, grappige, verdrietige en chaotische gebeurtenissen. Met precies de juiste verhouding feelgood. 'Geheimen op Foxglove Farm' is zeker een heerlijke feelgood.' - ⭐️⭐️⭐️⭐️​​​​​​​​

Meer recensies van Kimberly