Dromen van jou – Dani Atkins
Dani Atkins, een auteur waar ik al veel van had gehoord, maar nog nooit een boek van had gelezen. Toen het boek ‘Dromen van jou’ uitkwam in het Nederlands, wilde ik deze heel graag lezen. Ben je benieuwd wat ik ervan vond en hoe ik het heb ervaren? Lees dan hieronder verder.
‘Dromen van jou’ wist me tijdens het lezen al bij het eerste hoofdstuk kippenvel te bezorgen. De situatie van Beth lijkt vrij normaal, maar Dani Atkins geeft al in het eerste hoofdstuk een bijzondere wending aan het verhaal. Je leest vanuit Beth, maar een paar hoofdstukken daarna komt ook Izzy aan het woord. Het verhaal is geschreven vanuit de beide vrouwen en het is dus meteen zo dat je met beide een band op gaat bouwen. Beth en Izzy zijn beide zulke lieve, jonge vrouwen en je gunt hen al het geluk van de wereld.
Op de achterkant van dit boek staat ‘Een indringende en overweldigende roman.’ En daar ben ik het helemaal mee eens! ‘Dromen van jou’ is een prachtige en ontroerende roman, waarbij ik zelf ook echt een paar keer werd geraakt door alle gebeurtenissen rondom deze twee vrouwen.
Als je dan naar de cover van dit boek kijkt, dan zie je een prachtige cover. Maar als je eenmaal het verhaal hebt gelezen snap je precies waar de cover en de titel voor staan, en het is hartverscheurend en mooi tegelijkertijd.
Ik kan niet anders dan iedereen deze mooie roman aan te raden. Het boek bevat onverwachte wendingen en een tikkeltje spanning, maar vooral liefde. Verlies en moederschap staan centraal, en zullen je raken. Ik weet zeker dat ik nog veel meer boeken van Dani Atkins wil lezen.
‘‘Dromen van jou’ is een prachtige en ontroerende roman.’ - ⭐⭐⭐⭐⭐