Foodtruck Fiësta – Saskia M.N. Oudshoorn
‘Foodtruck Fiësta’ is een bundel van drie kortere verhalen geschreven door Saskia M.N. Oudshoorn. Dat deze drie verhalen nu zijn samengebracht in een prachtige paperback beloofd veel goeds! Ben je benieuwd wat ik van dit boek vond? Lees dan hieronder verder.
‘Foodtruck Fiësta’ gaat over Bertina, Tinus voor vrienden. Je kunt goed merken dat dit verhaal eigenlijk bestaat uit drie losse delen. Het eerste deel was heel inleidend en hierdoor duurde het een tijdje tot ik me goed kon inleven in de personages. Vooral het feit dat Bertina dus als Tinus is aangesproken, leidde mij soms behoorlijk af. Ik kon me niet een helder beeld voorstellen van Bertina. Wel heb ik genoten van de connectie tussen Bertina en Mats, de manier waarop Saskia, Mats in het verhaal plaatst is erg leuk.
De schrijfstijl van Saskia is heel erg prettig waardoor je alsmaar door blijft lezen. De zinnen lopen lekker en zijn gevuld met humor. Het is fijn dat de drie verhalen nu gebundeld zijn, dan kun je in een stuk doorlezen en heb je alles lekker bij elkaar. ‘Foodtuck Fiësta’ is een leuke feelgood met veel humor. Ik ben zeker benieuwd naar de rest van de boeken van Saskia.
Dan nog even over de cover, want deze is echt de moeite waard om even in het zonnetje te zetten. Wat een leuke, frisse maar toch ook zoete uitstraling heeft de cover. Het is werkelijk een plaatje!
‘‘Foodtuck Fiësta’ is een leuke feelgood met veel humor’ - ⭐⭐⭐