Mistletoe boven Moonstone Lake
Een nieuw deel in ‘De zussen van Jewel Island’-serie is hier! ‘Mistletoe boven Moonstone Lake’. Een heus kerstboek met werkelijk weer een prachtig coverontwerp. Ik kon niet wachten om weer naar Jewel Island te vertrekken, ben jij ook zo benieuwd naar dit verhaal? Lees dan hieronder mijn ervaring.
Als je op zoek bent naar een leuk en gezellig kerstboek, dan is ‘Mistletoe boven Moonstone Lake’ zeker een aanrader. Het verhaal begint als het ware op een echte kerstmarkt, iets wat gelijk een hele warme en gezellige sfeer geeft. Deze prettige sfeer blijf je het hele boek door voelen en maakt dat dit boek een echt kerstboek is!
Dan de personages, want wauw, Kit en Zoey zijn absoluut mijn favoriete personages uit de boeken van Holly Martin. Holly weet onschuldige maar ongemakkelijke situaties om te toveren naar een hilarische dialoog waarbij je absoluut niets anders kunt doen dan hardop lachen. Ik zou zeggen, lees het boek, dan weet je waar ik het over heb.
Om het verhaal te kunnen begrijpen is het niet noodzakelijk om de eerdere delen te hebben gelezen, maar dit maakt het wel extra leuk! Met ‘De zussen van Jewel Island’-serie heb je genoeg te ontdekken. ‘Mistletoe boven Moonstone Lake’ is zeker een van mijn favoriete kerstboeken van dit jaar!
''Mistletoe boven Moonstone Lake' is zeker een van mijn favoriete kerstboeken van dit jaar!' - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️