Er was eens een puppy – Lizzie Shane
‘Er was eens een puppy’ is het vervolg op ‘Kerstmis met een staartje’ omdat ik heel erg heb genoten van dat eerste verhaal, was ik ook heel erg benieuwd naar dit verhaal. Ben je benieuwd wat ik van dit verhaal vond? Lees dan hieronder verder.
Het verhaal in ‘Er was eens een puppy’ gaat om Connor, Deenie en hond Maximus. Zij nemen je weer mee naar Pine Hollow waar je ook de andere personages zoals Ally, Ben en Astrid weer tegenkomt. Dit vond ik heel leuk om te lezen omdat je zo al een beetje vertrouwd bent met het verhaal.
Het verhaal zelf kwam een beetje laat op gang. En ik moest dan ook flink doorzetten om echt in het verhaal te komen. Wat mij betreft had de band tussen Connor en Deenie een stuk eerder mogen beginnen. Ook kon ik niet echt hoogte krijgen van Deenie als personage, ze bleef een beetje oppervlakkig en wist niet helemaal door te dringen. Connor vond ik een interessant personage, maar bij hem kreeg ik maar niet een helder beeld. Ik kon hem als personage niet zien zoals hij is bedoeld is en met de baan die hij heeft.
Ik heb minder genoten van dit boek als van ‘Kerstmis met een staartje’ mede omdat het verhaal mij simpelweg minder pakte en ook omdat de hond Maximus maar een heel klein rolletje in het verhaal had. Uiteindelijk heb ik wel enorm genoten van het einde van het verhaal, want het is weer een echte feelgood!
‘Uiteindelijk heb ik wel enorm genoten van het einde van het verhaal, want het is weer een echte feelgood!’ - ⭐⭐⭐