Hartsvlucht – Emma Anna

Kimberly Kimberly
31 mrt 2021

‘Hartsvlucht’ is een novelle die na deel twee, ‘Rovershart’ komt. In deze 210 pagina’s tellende novelle neemt Emma Anna je nog een keer mee naar de wereld van Jurre en Artemis. Ben je benieuwd wat ik van dit afsluitende verhaal vond? Lees dan hieronder verder.
LET OP: dit verhaal en deze recensie bevatten spoilers over deel 1 & 2.

In principe was het einde van ‘Rovershart’ heel mooi. Maar als er meer is, wil je meer lezen. Zo ook met deze novelle. Iets minder dik dan de voorgaande delen, maar nog steeds een echt boek te noemen. Emma Anna verwend ons lezers met nog iets extra’s van Jurre en Artemis, en wat ben ik blij dat ze dat heeft gedaan. Vanaf ‘Rovershart’ voelde ik echt die connectie met Jurre en Artemis en ook in ‘Hartsvlucht’ voelde je enorm met ze mee.
Alsof Jurre en Artemis nog niet genoeg waren krijg je ook nog eens een aantal hoofdstukken vanuit Amon, de broer van Artemis te lezen. Ik heb werkelijk van elk hoofdstuk genoten, en ook dit verhaal las ik in één ruk uit. Ik weet dan ook zeker dat ik deze hele serie nog eens zal herlezen, want wat heb ik genoten van deze personages.
Dan wil ik ook nog even iets kwijt over de vormgeving van deze boeken, want wauw. De covers zijn werkelijk prachtig, en de ruggen hebben prachtige pastelkleurtjes die enorm goed bij elkaar passen. Deze boeken zijn niet alleen heerlijk om te lezen, maar stralen ook nog eens in je boekenkast!

‘Emma Anna heeft met deze novelle een waardig afscheid gecreëerd, zodat ik de personages rustig kon loslaten. Zeker weten een prachtige afsluiter van een heerlijke serie.’ - ⭐⭐⭐⭐

Meer recensies van Kimberly